NOVINKY

arr3  ... arr3Módní trendy pro podzim - zima 2018/2019Jste zvědavé, co se bude letos nosit? Ze stovek nových módních trendů jsme pro vás vybrali ty...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 090 Kč
skladem
naše cena 890 Kč
skladem

KONTAKTY

Svatava Smolárková-ADRIA
Jasanová 442/18
747 28 Štěpánkovice
tel: +420 606 557 282
fax:
napište nám
IČO: 63015170
DIČ:CZ6262122207

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 999 Kč
skladem

RECENZE

Přidáno: 22.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Dobra komunikace s obchodem
Bezproblemove vraceni zbozi a penez
Foto a popis satu odpovida realite

 

Přidáno: 20.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé odeslání
Rychlá reakce na e-maily

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkuji za Vaši recenzi, která moc :-) potěšila - vážíme si vašeho hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup.

Krásný den

Eshop moda-svatava.cz
 

Přidáno: 12.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Úžasná rychlost vyřízení. Saty bohužel nesedely a vracela jsem je zpět. Opět velka rychlost vyřízení pri vrácení peněz.

 

 

Přidáno: 31.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé vyřízení objednávky, výborná komunikace. Skvělá cena, odpovídající velikost.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkuji za Vaši recenzi, která moc :-) potěšila - vážíme si vašeho hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup.

Krásný den

Eshop moda-svatava.cz
 

Přidáno: 31.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Velice rychlé dodání - zboží jsem objednala a zaplatila v neděli večer a v úterý už vyzvedla na poště!
Zboží perfektně odpovídá fotografiím!
Přehlednost e-shopu.
Uvedené míry odpovídají skutečnosti.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkuji za Vaši recenzi, která moc :-) potěšila - vážíme si vašeho hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup.

Krásný den

Eshop moda-svatava.cz
 

Přidáno: 26.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Šaty nejsou vůbec jako na obrázku

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkuji za Vaši recenzi. Je nám líto, že se šaty nelíbí, můžete je vrátit. Nicméně prodáváme je hodně a nikdo je nevrací. Šaty jsem viděla jak je mají slečny oblečeny, protože mám tady zkušebnu, kde si můžete šaty vyzkoušet a vypadají dobře, ale 100 lidí 100 chutí. Nemůžu souhlasit, že je to hadr. Dokonce je u těchto šatů vyfocen reál, tak nevím....

Krásný den

Eshop moda-svatava.cz
 

Přidáno: 25.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Ceny zboží
Rychlost dodání
Velký výběr zboží
U každého zboží jsou rozměry

Proti:

Dražší poštovné než u jiných e-shopů

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkuji za Vaši recenzi, která moc :-) potěšila - vážíme si vašeho hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup. Co se týče poštovného máme 49,-Kč a nad 2500,-Kč je doprava zdarma. Myslíme si, že máme nejlevnější poštovné.

Krásný den

Eshop moda-svatava.cz
 

Přidáno: 09.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

příznivá cena
rychlost dodání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkuji za Vaši recenzi, která moc :-) potěšila - vážíme si vašeho hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup.

Krásný den

Eshop moda-svatava.cz
 

Přidáno: 08.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod doporučuji - rychlé vyřízení objednávky.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkuji za Vaši recenzi, která moc :-) potěšila - vážíme si vašeho hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup.

Krásný den

Eshop moda-svatava.cz
 

Přidáno: 29.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

První nákup , ale stál za to. Uvedené rozměry dle tabulky sedí (což neplatí vždy). Spolehlivé a rychlé doručení. I když jsem tentokrát platil dobírku , příště rád zaplatím i jinou formou.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkuji za Vaši recenzi, která moc :-) potěšila - vážíme si vašeho hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup.

Krásný den a mnoho pohody do Nového roku

Eshop moda-svatava.cz
 
moda-svatava.cz

Moda-svatava.cz představuje originální módu pro ženy, které chtějí být krásné a mají styl. Přinášíme Vám  svět módy - originalitu, styl a eleganci.

 

Zboží máme 100% skladem! Objednávku Vám navíc potvrdíme SMS zprávou nebo e-mailem. Zaručujeme doručení do druhého dne od zaplacení, nejpozději však do 48 hodin.

 

 

 

 

YjkxY